Over Landbouwstart.nl

ONZE MISSIE

Overzicht en transparantie voor de boer

Het doel is om de boer een optimaal overzicht te bieden middels onze vernieuwende concepten. VVO’s, Fosfaatrechten, alle soorten fourage en gebruiksgrond zijn de onderwerpen waar we de afgelopen twee jaar mee aan de slag zijn te gaan. We hebben de ambitie om nog verder te gaan. Onze missie is zorgen dat de marges binnen de veehouderij blijven en niet naar de handelaren, (meng)voerindustrie of andere branches. Ons doel is dat de veehouder zelf bepaalt waar/wanneer/wat hij koopt, met maximaal grip op het resultaat. Daarom zeggen we: De boer aan de macht!

ONZE VISIE

Alle inkopen in één overzicht

Landbouwstart staat voor moderne handel. Wat verstaan wij onder modern? Verregaande automatisering, vernieuwde concepten en vooral producten en diensten die voor uw als veehouder een meerwaarde hebben. Geen vertegenwoordigers op de weg, u bepaalt zelf wanneer u koopt.

WIE ZIJN WIJ

Het team

Landbouwstart is een jong bedrijf dat is opgericht door Ids Schaap uit het Friese Sint Nicolaasga. Schaap heeft in Tirns een agrarisch bedrijf met biogasinstallatie. Sinds 2014 is hij begonnen met het opzetten van internetconcepten om agrarische handel online, transparant en geautomatiseerd te laten verlopen. Met het eerste concept Mestverwerken.nu is dit in ieder geval gelukt. Medio 2015 sluiten 20% van de boeren hun VVO online af via Mestverwerken.nu. De prijzen zijn altijd scherp en voor zover bekend, allemaal tevreden klanten. Dit willen we graag zo doorzetten! Landbouwstart telt 5 par-time medewerkers die actief zijn op administratie, fourage advies, webdesign, webdevelopment en media/acquisitie.

Ids Schaap

Oprichter

Als melkveehouder en biogasproducent weet ik wat er speelt in de markt. Mede hierdoor sluiten onze online concepten naadloos aan bij de wensen van de boer.