Voergelijk.nl: Veevoeders inkopen tegen de scherpste prijzen

Voergelijk.nl stelt je in staat om veevoer in te kopen in slechts 3 eenvoudige stappen. Na de lancering op de beurs in Hardenberg in 2015 is de website anderhalve maand online geweest, daarna zijn we gestopt. We leggen de lat voor onszelf hoog, de website was niet zoals we het hadden gewild.

Tijdens gesprekken met veehouders en leveranciers is ons duidelijk geworden dat Voergelijk.nl zeker potentie heeft maar dat we meerdere uitdagingen het hoofd moeten bieden. We willen een zo ruim en compleet mogelijk aanbod met zoveel mogelijk transparantie voor onze klanten. Gelukkig hebben we Voergelijk.nl niet opgezet om in korte tijd groot te worden. Stapje voor stapje willen we Voergelijk.nl verbeteren om de veehouders zo goed mogelijk te bedienen.

Er verandert niet veel, het wordt alleen maar beter. Naast ruwvoeders, grondstoffen, bijproducten en strooisels gaan we ook kunstmest en krachtvoeders aanbieden. Verder gaan we samenwerken met zelfstandige voeradviseurs zij zullen onafhankelijk advies aanbieden, zo wordt de site nog gebruiksvriendelijker.